Denk het u eens in…..langs de majestueuze Loolaan hoort u de kerkklokken van de Grote kerk luiden: er wordt getrouwd!

De Grote Kerk is een officiële trouwlocatie van de gemeente Apeldoorn. U kunt dus in de Grote Kerk uw burgelijk huwelijk laten voltrekken en (of alleen) uw huwelijk kerkelijk laten inzegenen.

opendeur2kleinGrote Kerk interieur 2

Al naar gelang de grootte van uw gezelschap en uw wensen kunt u de burgerlijke huwelijksvoltrekking laten plaatsvinden in de consistorie, in het nabijgelegen gebouw Irene of in de tuin van de kerk voor de preekstoel.

Na de voltrekking verlaat u de kerk voor een feestelijk fotomoment op het plein bij de toren. Ondertussen worden binnen in het gebouw de champagneglazen voor uw gasten volgeschonken; de bruidstaart staat gereed om aangesneden te worden.

mauritsenmarileneHet team van de Grote Kerk Apeldoorn staat voor u klaar om van uw mooiste dag een onvergetelijk moment te maken. Velen gingen u al voor, zelfs een prinselijk paar gaf elkaar op deze plek in Apeldoorn in 1998 het ja-woord. Voor elk huwelijk wordt desgewenst een draaiboek opgesteld, achter de schermen worden alle details tot in de puntjes doorgesproken en op elkaar afgestemd.

De kerk en gebouw Irene bieden een stijlvolle ambiance om uw gasten te ontvangen. Er zijn volop mogelijkheden om een receptie of een diner vorm te geven. U bent meer dan welkom in de inspirerende omgeving van de Grote Kerk Apeldoorn. We maken graag een afspraak met u om u de kerk te bezichtigen en uw aanstaande huwelijk met u door te nemen.