Een samenkomst in de Grote Kerk wordt door de allure van het gebouw meegenomen en gaat het alledaagse als vanzelf overstijgen.

De Grote Kerk Apeldoorn leent zich, naast het houden van concerten, voor het organiseren van bijeenkomsten van verschillend karakter.

U kunt daarbij denken aan:

• lezingen
  • diploma-uitreikingen
  • exposities
  • recepties
  • modeshows
  • beurzen
  • symposia
  • (bedrijfs)feesten
  • theatervoorstellingen

Irene groot met mensenGrote kerk

kerk2

De kerkzaal biedt een bijzondere entourage voor een charity dinner, veiling, omlijste lezing of concertdiner. Voor een sitting dinner bedraagt de capaciteit circa 125 personen. Een vleugel is aanwezig. Er zijn vele redenen te bedenken waarom de bijzondere ambiance van de Grote Kerk uw feest of evenement tot een succes zal omvormen.

Gebouw Irene heeft een capaciteit van maximaal 250 personen, met afzonderlijke zalen van 70 en 150 personen.
Catering en aankleding kunnen geheel naar uw wensen worden verzorgd.
De Grote Kerk beschikt over een groot eigen parkeerterrein. Ook kan er royaal worden geparkeerd langs de Loolaan en in de garage van Orpheus, aan de overkant van de Kerk.

Voor alle vragen over huurmogelijkheden kunt u ons bereiken via