opendeurVan twee tot 1200 personen, de Grote Kerk heeft altijd een ruimte op maat. De kerk leent zich bijzonder voor grootschalige bijeenkomsten als symposia, ‘Lagerhuis’-debatten, diploma-uitreikingen of bedrijfsevents. Een grote zitcapaciteit gecombineerd met een groot podium en een bijzondere akoestiek. Geluidsversterking, beamers en projectieschermen zijn aanwezig. Vanuit alle kanten korte zichtlijnen naar het centrale gedeelte zonder hinderlijke obstakels.

Annex de kerkzaal en in het aanpalende gebouw Irene zijn diverse vergaderruimtes met een capaciteit van vier tot honderd personen.

De Grote Kerk beschikt over een groot eigen parkeerterrein. Ook kan er royaal worden geparkeerd langs de Loolaan en in de garage van Orpheus, aan de overkant van de Kerk.